iphone 6 ios 8 plaatjes

Apple brengt iOS 8.1.1 beta 1 voor ontwikkelaars uit

Apple heeft de eerste beta van iOS 8.1.1 voor ontwikkelaars uitgebracht. Ook kwamen beta's voor Apple TV en Yosemite 10.10.1 uit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 6 ios 8 plaatjesApple heeft vannacht de eerste iOS 8.1.1 beta uitgebracht voor ontwikkelaars. De update bevat vooral bugfixes, stabiliteit- en performanceverbteringen voor de iPhone 4S en iPad 2. Toch kun je deze nieuwe beta op alle iOS-apparaten installeren, die geschikt zijn voor iOS 8. Maar let op! Als je eenmaal deze iOS 8.1.1 beta hebt geïnstalleerd, kun je niet meer terug naar een eerdere versie van iOS. Herstellen is niet mogelijk.

Het is vrij uniek dat Apple een beta-versie voor zo’n kleine, tussentijdse release uitbrengt. Het is een vervolg op iOS 8.1, waarin ondersteuning voor Apple Pay, sms’en in Yosemite en de iCloud-fotobibliotheek werden toegevoegd. Daarin werden diverse bugs opgelost, maar nog niet allemaal want volgens een onderzoek van iCulture zijn er nog steeds problemen met bijvoorbeeld Wi-Fi-verbindingen.

Ook Yosemite 10.10.1 beta

Naast iOS 8.1.1 beta kwamen vannacht ook een nieuwe betaversie voor de Apple TV en de eerste beta van OS X Yosemite 10.10.1 beschikbaar. De beta van Yosemite komt drie weken nadat de officiële release van Yosemite. De beta met buildnummer 14817 is te downloaden via het Mac Dev Center en via de updatefunctie van de Mac App Store. Het is nog onduidelijk welke problemen ermee zijn opgelost, maar ook in Yosemite is een Wi-Fi-probleem aanwezig, waardoor mensen moeite hebben om verbinding te maken. Apple vraagt ontwikkelaars in de releasenotes om te letten op verbeteringen op het gebied van Wi-Fi, Exchange-accounts in de Mail-app en het Berichtencentrum.

iOS 8.1.1 is inmiddels officieel beschikbaar: iOS 8.1.1 voor iPhone en iPad verschenen: dit moet je weten. Ook OS X Yosemite 10.10.1 is nu te downloaden.

Let op! Beta’s van iOS 8 zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik. Het is niet toegestaan om te vragen naar en/of het uitwisselen van UDID’s en downloadlinks naar de iOS 8-betasoftware. Hierop staat een onmiddellijke ban van 2 maanden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2014, 19:17
Categorie iOS
Onderwerp ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.