iOS 7 vanaf 18 september ook voor iPad beschikbaar

iOS 7 komt vanaf 18 september 2013 officieel beschikbaar voor iPhone, iPod touch en iPad. iOS 7 is te installeren op iPad 2 en alle nieuwere modellen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple hand ios 7iOS 7 zal te downloaden zijn vanaf 18 september. Dat maakte Apple zonet bekend op haar keynote. Het nieuwe mobiele besturingssysteem komt dan beschikbaar voor bezitters van de iPhone 4, iPod touch 5de generatie, iPad 2, iPad mini en nieuwere modellen. Net als de vorige firmware-updates is iOS 7 een gratis update die je via iTunes of draadloos kan installeren. Op iPhoneclub lees je een uitgebreider artikel, waar je ook kunt reageren.


Eerder werd gedacht dat iOS 7 voor iPad pas later zou verschijnen. De iPad-versie van de tussentijdse beta’s liep qua stabiliteit en performance nogal achter op de iPhone-beta’s. Maar blijkbaar heeft Apple toch nog op tijd alles voldoende aangepast. Je kunt iOS 7 draadloos of via iTunes installeren. Vergeet niet voor deze datum een back-up te maken!

Groot voordeel van iOS 7 voor iPad-gebruikers is dat allerlei iPhone-apps ook superscherp op de iPad te bekijken zijn, ook als je geen retinascherm hebt. Onderstaande screenshots werden ons toegestuurd door iPadclub-lezer Tim. Op een iPad 2 ziet de iCulture-app er superscherp uit, ook in dubbele weergave.

iculture-app-ipad-scherp

iculture-app-ios-7-retina

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 september 2013 om 12:47
Categorie
iOS
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.