WACOM INTUOS CREATIVE STYLUS

Intuos Creative: drukgevoelige stylus van Wacom

De Intuos Creative Stylus van Wacom is een drukgevoelige pen voor je iPad, die aan een teken-app vertelt hoe hard je op het scherm drukt.

WACOM INTUOS CREATIVE STYLUSDe nieuwe Intuos Creative Stylus van Wacom is een drukgevoelige stylus voor je iPad, die met behulp van Bluetooth doorgeeft hoe hard je op het scherm drukt. Hierdoor kan een ondersteunde teken-app bepalen of je een dikke of een dunne lijn probeert te tekenen. Wacom gaat met de stylus concurreren met onder andere de Pogo Connect, een vergelijkbare iPad-pen die sinds oktober 2012 wordt verkocht.

De Intuos Creative Stylus maakt gebruik van een AAAA-batterij, die er volgens Wacom voor zorgt dat je hem dagenlang onafgebroken kunt gebruiken. Een lange batterijduur die deels te danken lijkt aan de gebruikte verbindingsmethode: Wacom heeft gekozen voor Bluetooth 4.0, wat er om bekend staat een stuk zuiniger te zijn dan ‘gewone’ Bluetooth. Bijkomend nadeel is dat je wel een iPad 3 of nieuwer nodig hebt om de stylus te verbinden.

Wacom zegt de Intuous Creative Stylus vanaf oktober te verkopen voor 99 dollar. Bij de stylus krijg je een doosje met meerdere tipjes die je kunt bevestigen, zodat je een dikke of dunne kop kunt gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2013, 9:21
Categorie Accessoires
Onderwerpen stylus, wacom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.