Logitech Keyboard Ultrathin Folio: dun en waterafstotend iPad mini-toetsenbord

Logitech heeft de Ultrathin Keyboard Folio uitgebracht voor de iPad mini, een dunnere iPad mini-hoes met waterafstotend toetsenbord.

Logitech Keyboard Ultrathin FolioLogitech heeft de Keyboard Ultrathin Folio aangekondigd voor de iPad mini, een beschermende hoes met een ingebouwd toetsenbord. Dit nieuwe iPad mini-toetsenbord is waterafstotend en houdt je iPad staande terwijl je typt. De hoes die wordt gebruikt is bovendien dunner dan de Folio-cases die Logitech eerder uitbracht. Een speciale toetsenbordloze versie zal ook op de markt verschijnen, die ervoor zorgt dat je iPad rechtop kan staan terwijl je bijvoorbeeld een ander toetsenbord gebruikt of een film kijkt.

De waterafstotende laag lijkt enkel op het toetsenbord aanwezig te zijn. Niet heel gek, aangezien de iPad mini niet aan alle kanten wordt afgescherm door de hoes. Je iPad wordt enkel aan bovenzijde (of rechterzijde in portretmodus) vastgehouden, waarna een clip aan de andere kant ervoor zorgt dat hij staande blijft.

Logitech verkoopt de Ultrathin Keyboard Folio voor €79,99. De toetsenbordloze Folio Protective Case voor de iPad mini kost €49,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2013, 10:17
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.