Intoxicase iPhone-bieropener houdt bij hoeveel je drinkt

De Intoxicase is een bieropenercase voor je iPhone, die via een app bijhoudt hoeveel bier je hebt gedronken. Er zijn twee uitvoeringen, waarbij de luxe versie de bieropener netjes kan wegwerken.

Intoxicase is bieropener voor je iPhone die meteen bijhoudt hoeveel je drinktAls je van een biertje houdt, dan is de Intoxicase wellicht wel de case voor je iPhone waar je altijd al naar gezocht hebt. De case verandert je iPhone niet alleen in een bieropener, maar de bijbehorende app houdt ook bij hoeveel alcohol je tot je hebt genomen. Met behulp van de gyroscoop wordt gemeten hoeveel bierdopjes je geopend hebt. Bij ieder geopend flesje kun je direct op het scherm aangeven wat voor biertje het is. Ook houdt de ‘Bottole-O-Meter’ bij hoe dronken je bent.


Er zijn twee versies van de Intoxicase: de normale Intoxicase met open achterkant en de Intoxicase Plus waarbij de opener verstopt is achter een metalen afsluitsysteem. Ten opzichte van vergelijkbare producten blinkt de bieropenercase vooral uit door de bijbehorende app. Hiermee wordt bijgehouden hoeveel biertjes je drinkt en kan je zien hoeveel je Intoxicase-vrienden aan het drinken zijn. Het is ook mogelijk om ieder gedronken biertje automatisch op Facebook te posten.

Intoxicase Plus en Intoxicase

De Intoxicase Plus is tijdelijk als pre-order te bestellen voor 35 dollar (daarna 45 dollar) op de website van de makers. Voor verzending naar Nederland en België wordt 10 dollar extra berekend. De normale Intoxicase is ook 35 dollar en wel direct leverbaar. De bijbehorende app is gratis te vinden in de App Store. Wel moet je minimaal 17 jaar of ouder zijn om deze te installeren.

Het is overigens niet de eerste bieropener-case waarover we geschreven hebben. Eerder noemden we al de Opena, iPhone Bottle Opener Case met ook een bijbehorende app die een Psssst-geluidje liet klinken en de I-Opener, een bieropener in de vorm van een iPhone.

Downloaden: intoxicase (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.