Probeer Healthbook nu alvast zelf op interactieve website

Een interactief concept laat je nu al Healthbook in iOS 8 op je iPhone uitproberen. De app werkt zoals eerdere geruchten voorspelden.

Healthbook iOS 8Eén van de grote nieuwe toevoegingen in iOS 8 wordt waarschijnlijk Healthbook, een app met daarin alles over je gezondheid. Eerdere mockups en concepten lieten al zien hoe Healthbook er waarschijnlijk uit komt te zien, en nu is er ook een interactief concept verschenen. Open deze op je iPhone, iPad of computer en je kunt nu alvast door de vele opties van Healthbook bladeren. Hiermee krijg je nu alvast een idee van hoe Healthbook waarschijnlijk in elkaar steekt.


Het interactieve concept is gemaakt door Jayaprasad Mohanan. Open je het concept op een computer, dan werkt bij direct al zoals je zou verwachten. Op een iDevice moet je de volgende stappen volgen:

  1. Open de volgende link in Safari.
  2. Tap op de deelknop onderin het scherm.
  3. Tap op Voeg toe aan beginscherm.
  4. Tap op Voeg toe.
  5. Druk op de homeknop
  6. Open de net gemaakte webapp.

Je kun het concept ook op een iPad openen, maar je krijgt dan alsnog een klein iPhone-scherm te zien. Mohanan heeft geen iPad-ontwerp gemaakt. Geen tijd om de vroege preview van Healthbook uit te proberen? Dan kun je ook snel onderstaande video bekijken.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De kans is groot dat Mohanan’s interactieve concept het bij het rechte eind heeft. De webapp is namelijk gebaseerd op eerdere mockups die van Healthbook online waren verschenen. Mockups die op hun beurt waren gebaseerd op een gelekte versie van iOS 8.

Meer over Healthbook lees je in ons dossier Healthbook.

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.