Installer 3.1 krijgt zoekfunctie en langere omschrijvingen

Installer heeft een update gekregen naar versie 3.1. de eerder genoemde zoekfunctie is erin opgenomen en ook zijn de omschrijvingen per applicatie langer geworden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

InstallerEergisteren schreven we al over de gelekte screenshots van Installer 3.1. Vanaf vandaag is de update daadwerkelijk beschikbaar. De belangrijkste verbetering is de geïntegreerde zoekfunctie. Een andere verbetering is dat je vanaf de pagina Featured meteen kunt doorklikken naar aanbevolen applicaties.

De zoekfunctie van Installer doorzoekt de categorie die je op dat moment geopend hebt. Een zoekactie in Games levert dus alleen spelletjes op. Wil je alle applicaties doorzoeken, dan zul je naar All Applications moeten bladeren. Tijdens het zoeken wordt het lijstje met resultaten realtime bijgewerkt. Een andere kleine verbetering is dat de omschrijving iets langer is geworden: meer dan drie regels, zoals voorheen het geval was.

Yovav Meydad heeft op zijn blog een overpeinzing over de financiële aspecten van Installer geschreven. Installer is op dit moment het belangrijkste toegangspunt om applicaties van derden op je iPhone te installeren. Honderdduizenden en zelfs miljoenen iPhone-gebruikers maken er dagelijks gebruik van om applicaties te installeren. Daar valt geld te halen. Meydad denkt aan een marktplaats met PPI (Pay Per Install). De pagina Featured en de pagina met zoekresultaten zijn te kostbaar om te handhaven zoals ze nu zijn. De gebruikers zitten er niet op te wachten, maar Nullriver heeft met de applicatie wel goud in handen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:44
Categorie Jailbreak
Onderwerpen applicaties, nullriver

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.