Ontmoet het iPhone Dev Team in Berlijn

Teamleden planetbeing, MuscleNerd en pytey van het iPhone Dev Team komen op 27 december naar Berlijn om een presentatie te geven over hun ervaringen met het hacken van de iPhone.

iPhone Dev TeamOK, niet het hele Dev Team komt opdagen, maar wel de prominente leden planetbeing, MuscleNerd en pytey. Zij gaan op het vierdaagse congres van de Chaos Computer Club in Berlijn een presentatie houden met als titel: ‘Hacking the iPhone – Pwning Apple’s Mobile Internet Device’. Ze praten over de beperkingen die in de iPhone zijn ingebouwd en de hoeveelheid energie die erin is gestoken om deze beperkingen te ontdekken en te omzeilen, tot voordeel van de community. Na een jaar heeft het team heel wat geleerd over de interne werking van de iPhone en dat zal tijdens de presentatie worden uiteengezet.


De interne architectuur van het iPhone-platform zal ter sprake komen, de beveiligingsmaatregelen en de manieren die het iPhone Dev Team heeft gevonden om ze te omzeilen.

De Chaos Computer Club is overigens op geen enkele manier te vergelijken met de brave HCC in Nederland. Terwijl gebruikersgroepen voor modeltreinen en computerborduren bij de HCC vrij normaal zijn, zul je ze bij CCC niet aantreffen. Deze groep richt zich veel meer op activisme, privacy en hacken.

Het 25e Chaos Communication Congress vindt van 27 tot 30 december plaats in Berlijn. Kaarten voor vier dagen hackplezier kosten 80 euro. Wil je de CCC sponsoren, dan koop je voor 150 euro een sponsorticket en zakelijke bezoekers die een factuurtje erbij willen betalen 250 euro.

Meer info: 25th Chaos Communication Congress en Hacking the iPhone (detailpagina)
Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 december 2008 om 9:19
Categorie
Round-up
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.