Ingenium

Ingenium is sociaal netwerk voor modewereld

De Ingenium-app brengt professionals en amateurs uit de modewereld bij elkaar met een Instagram-achtig sociaal netwerk.

IngeniumBen je op zoek naar een modellencarrière, hou je je bezig met ‘hair & make-up’ of wil je jouw talent als modefotograaf verder uitbouwen? Werp dan eens een blik op de Ingenium-app. Achter deze app zit het gelijknamige mode-, design- en marketingbureau dat op deze manier hoopt de modewereld wat toegankelijker te maken.

Alles in de Ingenium-app draait om mode, door relevante content in een soort Instagram-achtige fotostreams weer te geven. Gebruikers kunnen deze foto’s liken of er commentaar op geven, zodat designers of fotografen rechtstreeks feedback krijgen op hun werk.

Andersom biedt de app mensen een platform om hun werk eenvoudig en direct aan te bieden, of om mensen uit verschillende disciplines bij elkaar te brengen. Heb je bepaalde vaardigheden of talenten, dan vermeld je ze in de app. Via de krachtige zoekfunctie kan hierop gezocht worden; wie dus een fotograaf, visagist of model zoekt voor een bepaalde opdracht, kan in Ingenium makkelijk bij de juiste persoon terecht komen.

Ingenium maakt geen gebruik van advertenties en in-app aankopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2015, 20:46
Categorie Apps
Onderwerpen mode, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.