ING lanceert mobiele webversie iDeal

ING heeft een mobiele webversie van de betaaldienst iDeal uitgebracht. Hierdoor is de pagina makkelijker te navigeren tijdens het maken van een betaling.

ideal_logoDe mobiele betaaldienst iDeal is voortaan voor ING-klanten makkelijker te gebruiken op de iPhone. De Nederlandse bank ING heeft de website aangepast om ook goed op de iPhone en andere smartphones te werken. Om van de nieuwe site gebruik te maken hoeven klanten en webwinkels niks aan te passen – de betaaldienst stuurt kopers automatisch door naar de nieuwe, mobiele versie.

iDealProbeert een ING-klant via iDeal iets te betalen, dan wordt hij automatisch naar een webpagina van de bank gestuurd. Sinds vandaag is deze pagina speciaal toegespitst op mobiele bezoekers: betaal je via een mobiele browser zoals Safari voor de iPhone, dan kom je op een pagina die makkelijk te navigeren is op het kleinere scherm.

ING is niet de eerste bank die werkt aan een mobiele versie van betaalsysteem iDeal. Vorige maand schreven we nog over een iDeal-app van de Rabobank, die goed is ontvangen bij een testpanel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2011, 10:46
Categorie iOS
Onderwerpen betalen, ideal, ing bankieren, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.