Incipio: stormloop op siliconencase met noppen (CES)

Incipio heeft een nieuwe case bedacht, waarbij je met kraaltjes je eigen case kunt samenstellen. De case trok heel wat bekijks op de CES, maar dat komt waarschijnlijk omdat Incipio ze gratis weggaf.

IncipioAls je een paar dagen achter elkaar iPhone-hoesjes en andere accessoires hebt gezien begint het allemaal een beetje op elkaar te lijken. Met hoesjes valt heel wat te variëren, maar uiteindelijk komt het toch vaak weer op hetzelfde neer. Ik was dan ook wat verbaasd toen ik bij case-fabrikant Incipio deze wachtrij zag staan. Niet één dag, maar dag in dag uit stond er een rijtje van zo’n 20 mensen te wachten op iets. Een rondleiding door de stand misschien? Nee, het bleek om een nieuw soort case te gaan, die nog niet in de winkel verkrijgbaar is.

Het idee lijkt afgekeken van de Crocs-sandalen: je maakt een flexibel plastic product met openingen waarin je gekleurde ‘kralen’ kunt steken. Bij Crocs zijn het kleine figuurtjes, terwijl Incipio heeft gekozen voor simpele gekleurde noppen. In een soort snoepwinkel kun je de gewenste kleuren uitkiezen. Ik sprak een medewerker erover aan, die aangaf dat ze deze gekte ook niet zo verwacht hadden. Een verkoopsucces is het echter nog niet, want Incipio heeft de case nog niet in het assortiment opgenomen en de gekte is vast minder groot op het moment dat mensen ervoor moeten betalen. Op de CES liepen heel wat mensen met een gratis case weg. Zelf heb ik die kans maar laten voorbijgaan; zo heel mooi vond ik de trouwens ook niet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2010, 10:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, incipio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.