inCharge usb kabel sleutelhanger

inCharge: Lightning-minikabel voor je sleutelhanger

De inCharge is een kleine Lightning-kabel die je als sleutelhanger kunt gebruiken. Zo heb je hem altijd bij de hand.

inCharge usb kabel sleutelhangerHet is ons allemaal vast wel eens overkomen: je zit met een lege iPhone, maar hebt geen kabel om hem mee op een adapter of computer aan te sluiten. Je had graag een kabel bij je gehad, maar het is ook zo’n gedoe om een lange kabel in je zak mee te dragen. Gelukkig zijn daar compacte oplossingen voor, zoals ook de inCharge op Indiegogo. Van deze Lightning-kabel maak je namelijk vrij makkelijk een sleutelhanger.

Aan de ene zijde van de inCharge vind je een Lightning-aansluiting voor je iPhone, en aan de andere kant steek je hem in een usb-poort. Door de twee helften aan elkaar te bevestigen wordt de kabel een sleutelhanger – met het snoer zelf als lus.

We hebben de afgelopen jaren wel eens over vergelijkbare accessoires geschreven – de Nomad was in 2012 bijvoorbeeld een aardig succes op Kickstarter. Toch blijkt er alsnog veel interesse voor een sleutelhanger zoals de inCharge: het Indiegogo-project voor dit nieuwe kabeltje heeft inmiddels al dik 300.000 dollar ingezameld.

Je kunt een inCharge bestellen door minstens 9 dollar te doneren op Indiegogo. Goedkoop voor een Lightning-kabel, maar we raden aan om voorzichtig te zijn: het is onduidelijk of de inCharge-kabel bij Apple is gecertificeerd. Er is daarom een kans dat de iPhone de kabel niet goed wil gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2015, 19:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen indiegogo, kabel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.