iLounge Pavillion lokt iPod- en iPhone-ontwikkelaars naar de CES

Op de CES 2010 zal voor het eerst een iLounge-paviljoen aanwezig zijn, waar iPod- en iPhone-fabrikanten en -ontwikkelaars kunnen exposeren.

ces_logoHet zal voor de organisatie van Macworld Expo steeds moeilijker worden om het programma voor volgend jaar rond te krijgen, nu Apple niet langer van de partij is. De Consumer Electronics Association (CEA) had al plannen om volgend jaar op de CES een speciaal Mac-onderdeel te openen. Ze hebben nu meer details vrijgegeven: in samenwerking met iLounge komt er een speciaal iPod- en iPhone-paviljoen.

Op de website van iLounge is al een FAQ te vinden, waarin wordt gesteld dat veel iPod- en iPhone-ontwikkelaars van plan waren om niet langer op Macworld standruimte te huren. Tegelijk zagen ze er tegenop om op de CES aanwezig te zijn vanwege de enorme omvang van de beurs, waardoor je als ontwikkelaar in de massa verdwijnt.

Het iLounge-paviljoen komt in de South Hall van het Las Vegas Convention Center. In het paviljoen komt een lounge- en relaxruimte, die overigens niets te maken heeft met de Adult Entertainment Expo, die altijd rond dezelfde periode in Las Vegas plaatsvindt. Het paviljoen zal op non-profitbasis worden opgezet en staat open voor elke exposant, groot of klein. CEA zorgt voor de verhuur van de standruimte.

Meer info: iLounge CES FAQ

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2009, 10:00
Categorie Round-up
Onderwerpen ilounge, ipod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.