iLive Clock Dock vermomt je iPhone als klok

iLive Clock Dock is een wekkerradio waarbij je je iPhone naadloos kunt opnemen in het design. Er zit ook een FM-radio in, een dubbele wekfunctie en een 3,5 mm aansluiting voor andere apparaten.

clock dockDe 50 dollar kostende Clock Dock is op het eerste gezicht een eenvoudig ding, zoals je op de foto hieronder kunt zien. Maar met de juiste app geïnstalleerd, ziet het erop eens uit alsof de iPhone naadloos deel uitmaakt van de klok. Je moet de gratis iLive-app installeren om het effect te krijgen. De klok heeft twee wektijden voor jezelf en je partner. En je krijgt er ook nog een afstandsbediening bij. De iLive Clock Dock is geschikt voor iPhone en iPod touch, bevat een FM-radio en een buzzerfunctie.


ilive dock clockDe klokradio laadt je iPhone op, terwijl deze in de dock staat. Belangrijkste minpunt van de oplossing met iLive-app: de wijzers van de klok zijn zo klein dat je van dichtbij moet kijken hoe laat het is… en dan is meteen de grap verklapt. Maar origineel is het wel. Meer info bij iLive en voor de bijbehorende app moet je in de App Store zijn. Onder andere te koop bij Seventh Avenue.

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 juni 2011 om 19:01
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.