iKlip: neem je iPad mee op het podium

De iPad kan voor heel wat muziekapplicaties gebruikt worden. Bladmuziek lezen is ook een mogelijkheid. Maar hoe zorg je dat de iPad goed afleesbaar is? Met de iKlip van IK Multimedia: een houder voor de iPad, die op elk universele microfoonstatief te bevestigen is. De iKlip zorgt ervoor dat je de iPad onder meerdere hoeken […]

iklipDe iPad kan voor heel wat muziekapplicaties gebruikt worden. Bladmuziek lezen is ook een mogelijkheid. Maar hoe zorg je dat de iPad goed afleesbaar is? Met de iKlip van IK Multimedia: een houder voor de iPad, die op elk universele microfoonstatief te bevestigen is. De iKlip zorgt ervoor dat je de iPad onder meerdere hoeken kunt bekijken.
Je kunt de houder in portret- of landschapsweergave bekijken, hebt toegang tot alle knoppen en omdat de iPad op zes punten wordt vastgehouden zit hij altijd stevig vast.

iklip-frontMet clips kun je de iPad snel vastklikken en weer losmaken. Om de houder vast te maken aan een microfoonstatief draai je aan een knop. Muziekteksten en akkoorden van een muzieknummer kun je op deze manier makkelijk aflezen. De houder zelf is gemaakt van lichtgewicht thermoplastic en kost $40. Hij ligt vanaf december in de winkels.
Hieronder zie je een toepassing: terwijl je je microfoon ook nog gewoon kunt gebruiken, heb je een extra houder waarin je je iPad kwijt kunt.

Meer info: iKlip

iklip-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2010, 22:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen microfoon, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.