iHelicopter klaar voor luchtgevecht

De Cobra iHelicopter heeft iets wat andere iPhone-bestuurbare helicopters niet hebben: een mechanisme om pijltjes te schieten. De helicopter heeft een bereik van 2 meter.

ihelicopter-schietenDe iHelicopter is beschikbaar in een nieuwe uitvoering, voorzien van schietpijltjes. De via een iPhone bedienbare helikopter kan daardoor ook luchtgevechten aan. Het schietmechanisme heeft een bereik van twee meter. Bovendien hebben de makers van deze Cobra iHelicopter gezorgd dat de details overeenkomen met een echte Cobra-helicopter. Om het geheel te bedienen is er een gratis iPhone-app beschikbaar, die ook op de iPad en iPod touch werkt. Je kunt via drie verschillende kanalen communiceren, waardoor je drie helikopters tegelijk kunt laten rondvliegen in een ruimte.

Daardoor wordt het ook mogelijk om luchtgevechtjes uit te voeren, al is het nog maar de vraag of je de andere helicopters echt uit de lucht kunt schieten met de plastic pijltjes. De helicopter kost $70 plus verzendkosten en biedt nét iets meer dan de tientallen iPhone-bedienbare helicopters die inmiddels op de markt zijn verschenen.

Via: iHelicopters

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2011, 17:35
Categorie Accessoires
Onderwerpen helikopter, speelgoed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.