iGrill nu ook in Nederland, mogelijk bij Bijenkorf

De iGrill is vanaf nu ook in Nederland te koop, via een Nederlandse distributeur. Met de iGrill kun je de temperatuur van je maaltijden in de gaten houden via een steekpen en een bijbehorende iPhone-app.

iGrillDe iGrill is misschien wel een van de vreemdste iPhone-accessoires die vorig jaar bij ons de revue passeerde. Door de naald van de iGrill in je voedsel te steken en hem aan je iPhone via Bluetooth te koppelen, kun je in een app zien of je biefstuk goed op temperatuur is. Het apparaat is bruikbaar bij koken in een pan of oven. In 2010 verscheen de iGrill al op de Amerikaanse markt, maar nu gaat een distributeur hem ook in Nederland aanbieden.

De iGrill bestaat uit een naald en een extra kastje, waar de huidige temperatuur in rode letters op af te lezen is. Hierin bevindt zich ook de Bluetooth-ontvanger, die gebruikt wordt om met je iPhone te verbinden. Het kastje zelf is niet tegen extreme warmte bestand, maar het bijbehorende snoer wel. Deze is 122 centimeter lang, waardoor je hem bijvoorbeeld net buiten je oven kunt zetten. De hittebestendige apparatuur kan een warmte tot 204 graden celcius weerstaan. Door de bijbehorende app te downloaden kun je op afstand zien hoe je maaltijd er voor staat. Handig wanneer je een stuk vlees langzaam aan het garen bent, maar ook als je wil weten of de net aangezette frituurpan al op temperatuur is.

Brutus Kookt biedt de iGrill als Nederlandse distributeur aan voor een adviesprijs van 119 euro, via verschillende winkels. Een van de grootste namen waar ze aan leveren is De Bijenkorf. Geen Bijenkorf in de buurt? Op de website van Brutus Kookt staat een overzicht van alle winkeliers waar ze mee samenwerken. Koop je het accessoire bij de fabrikant in de VS, dan betaal je 99,99 dollar plus 35,61 dollar verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2011, 16:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen bijenkorf, voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.