iGills SE-35 maakt van de iPhone een duikcomputer

iGills heeft de iGills SE-35 gemaakt, een beschermhoes voor de iPhone, waarmee je kunt duiken. Met de bijbehorende app wordt je iPhone een duikcomputer,

igills duikcomputerFabrikant iGills heeft een manier gevonden om van je iPhone een duikcomputer te maken. De plastic hoes is waterdicht en daardoor mee te nemen tijdens het duiken. Je kunt 40 meter diep gaan en nog steeds de iPhone bedienen via zes knoppen in de behuizing. Je kunt ook de camera van de iPhone nog steeds gebruiken om te fotograferen en te filmen. De iGills SE-35 is gemaakt van polycarbonaat en geschikt voor de iPhone 3GS, iPhone 4 en 4S. De toch wat hoge prijs van 329,99 dollar wordt veroorzaakt door het feit dat er nog wat extra elektronica in zit, namelijk een diepte- en temperatuursensor. Je krijgt er een gratis app bij met navigatietools en een zaklamp. De app maakt automatisch een duiklogboek aan.

Elke beschermhoes is uitvoerig getest en kan meerdere hulpmiddelen vervangen. Er zijn meerdere duikmodes voorhanden, waaronder Air, Nitrox en Gauge. Ga je te diep, dan zal de app waarschuwen. Bellen en internetten onder water is niet mogelijk, zodat je geen FaceTime-gesprekken kunt doen. Heb je foto’s gemaakt, dan kun je die later op het droge delen via Facebook of opslaan via iCloud.

igills_case-6

Tipgever: Michel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2012, 22:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen computer, duiken, watersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.