iFixit Thirsty Bag: waterabsorberende zakjes voor je natte iPhone

De iFixit Thirsty Bag is een zak met waterabsorberend materiaal, waar je jouw iPhone in kunt doen vlak nadat hij waterschade heeft opgeleverd. Hierdoor wordt al het water er uit gezogen, waardoor hij mogelijk weer werkt.

Thirsty BagLaat je je iPhone per ongeluk in het water vallen, dan is snelle acties daarna van cruciaal belang om je iPhone van de kortsluitingsdood te redden. Zo kun je je iPhone openschroeven om te zorgen dat er zoveel mogelijk vocht kan ontsnappen. Maar niet iedereen heeft daarvoor de juiste gereedschappen bij de hand of durft het aan. De Thirsty Bag van iFixit is wellicht een nog betere oplossing: het materiaal in deze zak absorbeert snel het vocht uit je iPhone, zodat je hem daarna weer kunt proberen aan te zetten.

Volgens iFixit absorbeert het materiaal in de Thirsty Bag water sneller en efficiënter, waardoor je iPhone een grotere overlevingskans heeft. Iedere gekochte set bevat twee waterabsorberende zakjes, waar je hopelijk lang genoeg mee vooruit kunt als je voorzichtig met je iPhone omgaat. Je betaalt voor de Thirsty Bag $6,95, een bedrag waar minstens 10 dollar aan verzendkosten bovenop wordt gerekend. Flink wat meer dan een goedkope zak rijst, die je misschien wel voor minder dan een euro in huis haalt.

thirsty bag ifixit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2012, 13:34
Categorie Accessoires
Onderwerpen ifixit, water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.