Grid Tablet Bag: waterdichte iPad-tas kan 90 meter de diepte in

De iPad-tas Grid Tablet Bag is waterdicht, waardoor hij ongeveer 90 meter de diepte in kan. De Grid Tablet Bag is gemaakt door Watershed, een bedrijf dat al zestien jaar lang waterdichte zakken voor onder andere de Amerikaanse marine maakt.

Grid Tablet BagEr bestaan diverse zakken en hoezen om je iPad waterbestendig te maken op het strand, maar de meeste fabrikanten waarschuwen ervoor dat je de iPad niet te lang onder water mag dompelen. De makers van de Grid Tablet Bag zijn daar niet bang voor: deze waterdichte case zou je iPad 90 meter onder water namelijk nog steeds droog houden.

Hoewel de Grid Tablet Bag de iPad droog weet te houden, weten we niet of de waterdruk op deze diepte negatieve gevolgen op de iPad heeft. De fabrikant verzekert echter dat de iPad in de meest gangbare watergebieden altijd droog blijft. Ondertussen is de iPad gewoon te gebruiken. Het is ook mogelijk om lucht in de Grid Tablet Bag te blazen, zodat hij met iPad en al op het wateroppervlak blijft drijven.

Watershed maakt al zestien jaar lang speciale zakken waarmee producten onder water droog blijven. Iets waar ze inmiddels zo in gespecialiseerd zijn, dat ze samenwerken met de Amerikaanse marine. Zij zouden een gecamoufleerde versie van de Grid Tablet Bag gebruiken. De accessoiremaker is ook verzocht om voor de soldaten een speciaal hengsel te maken, waarmee ze een iPad veilig aan personen en voertuigen kunnen vastmaken.

De Grid Tablet Bag is te bestellen op de website van Watershed voor $96,95 in de kleuren rood, geel, blauw, groen en zwart. Er is ook een transparante versie, maar de legergroene versie is voor gewone gebruikers niet beschikbaar. De verzendkosten op de site lijken wel absurd hoog te liggen: de goedkoopste optie kost ongeveer 205 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2012, 13:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.