iDemocracy 2.0 vanaf vannacht beschikbaar

Vannacht om 3:00 uur Nederlandse tijd komt iDemocracy 2.0 beschikbaar, de alles-in-een oplossing voor het jailbreaken en unlocken van je iPhone. De nieuwe versie voert een automatische unlock en virginize uit voor firmware 1.1.2.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iDemocracyVannacht om 3:00 uur onze tijd komt er een nieuwe versie van iDemocracy beschikbaar, de activatie-, jailbreak- en unlock-software voor Windows-gebruikers. Al 55.000 downloaders gingen je voor. De nieuwste versie zorgt voor een automatische virginize van firmware 1.0.2. Heb je een iPhone in Engeland gekocht, dan moet je nog even geduld hebben.

De Britse iPhones schijnen namelijk te worden geleverd met een nieuwe bootloader, waarbij unlocken nog niet mogelijk is. Met iD2 (kort voor iDemocracy 2.0) kun je echter wel je iPhone jailbreaken en activeren. Een update voor iD2 zal kort na de lancering beschikbaar komen, waarbij ook een nieuwe versie van AnySIM is toegevoegd.

iDemocracy belooft verder nog: talloze bugfixes, veel onbekende nieuwe features en vanaf nu is ook MobileStack opgenomen. Met deze uitbreiding van gebruikersinterface kun je stapeltjes maken, zoals ook op het bureaublad van Mac OS X 10.5 Leopard mogelijk is.

Zodra iDemocracy 2.0 beschikbaar is, zullen we die natuurlijk toevoegen aan onze iPhone wiki. Downloaden van iDemocracy kan zoals vanouds via Google Code.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:47
Categorie Jailbreak
Onderwerpen firmware, politiek, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.