iCulture Weekend: PrimeSense, iTunes Connect-sluiting en meer

In iCulture Weekend: Apple zet de Apple Store even stil, we gaan betalen met de Pebble en Apple heeft interesse in PrimeSense.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pebble armDit weekend offline geweest? Familieweekend gehad of gedwongen om de iPhone weg te leggen? Dan hebben we elk weekend een overzicht van het nieuws dat dit weekend aan bod kwam op iPhoneclub en iPadclub. We blikten in de toekomst met een oplossing om te betalen met je Pebble-horloge. En we schreven over het bedrijf PrimeSense, dat 3D-sensoren maakt. Apple had al eerder belangstelling voor het Israëlische bedrijf, maar blijkt nu toch te hebben doorgezet met de overnameplannen. Officieel is er nog niets bevestigd.

Even pauze bij Apple

iTunes ConnectTussen 21 en 27 december staat alles even stil bij Apple. iTunes Connect gaat dicht en dat betekent dat er tussen die data geen nieuwe apps beschikbaar komen. Ontwikkelaars kunnen geen nieuwe apps indienen, geen wijzigingen aanbrengen en ook geen prijsverlagingen doorvoeren. Voor gebruikers verandert er niets, behalve dan dat er een week lang geen nieuwe apps zullen verschijnen en we op iPhoneclub dus ook een week lang geen nieuwe apps kunnen bespreken. Maar zoals elk jaar lossen we dat op met andere interessante artikelen. Lezers vroegen zich af waarom Apple eigenlijk iTunes Connect offline haalt. Ons vermoeden is dat ze de tijd benutten om onderhoud aan de systemen te plegen die de rest van het jaar 24/7 in gebruik zijn.

Meer lezen: Geen nieuwe iOS-apps tussen 21 en 27 december 2013

Meer nieuws dit weekend:

Nieuwe WhatsApp komt eraan

whatsapp-ios-7-updateDe Golden Master van WhatsApp voor iOS 7 is dit weekend naar betatesters gegaan. Dat betekent dat er voorlopig geen nieuwe functies meer aan worden toegevoegd. Het betekent ook dat de app binnen een paar dagen beschikbaar kan komen voor iedereen, als er geen ernstige fouten worden ontdekt. WhatsApp voor iOS 7 krijgt een nieuw uiterlijk waarin de kleur groen een minder prominente rol speelt. Maar vinden de gebruikers dat wel leuk?

Meer info: WhatsApp voor iOS 7 klaar voor release

Meer apps dit weekend:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2013, 11:20
Categorie Round-up
Onderwerp iculture weekend

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.