iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 23 mei 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 23 mei 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Aanstaande vrijdag gaat de nieuwe Europese privacywetgeving in en ook Apple moet hieraan voldoen. Apple heeft daarom een aantal privacytools beschikbaar gesteld waarmee je onder andere de data die je deelt met apps en andere diensten op je iPhone, iPad of Mac. 1Password voor de Mac heeft na vijf jaar een betaalde update gekregen. Er zijn een aantal nieuwe functies bijgekomen en de app is voorzien van een nieuw lettertype. Volgens geruchten is Fabrikant TSMC begonnen met de productie van de nieuwe A12 chip voor de nieuwste iPhones. Als rolstoelgebruiker is het af en toe best lastig om een dagje weg te plannen. Wij hebben daarom rolstoel-apps voor je op een rijtje gezet die je kunnen helpen bij het vinden van bijvoorbeeld restaurants die toegankelijk zijn voor rolstoelen of speciale parkeerplaatsen.

Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Albert Heijn supermarkt (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Bonuskaart nu in de app (en/of AirMiles en/of Gall & Gall).
  • Citymapper (Gratis + IAP, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - Toont nu bewaarde plaatsen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.