1Password 7 voor Mac

1Password 7 voor Mac is de eerste betaalde update in vijf jaar

Veel nieuwe functies en nieuw lettertype

1Password voor Mac heeft voor het eerst in vijf jaar een betaalde update gekregen. De app heeft een nieuw design, meer functies en een nieuw lettertype.

1Password 7 voor Mac

Je vindt in de vernieuwde app een zijbalk waarmee je makkelijker wachtwoorden kunt opzoeken en verplaatsen naar andere groepen. Ook kun je nu wachtwoorden tonen in een pop-up venster, voor apps waarbij 1Password het wachtwoord niet zelf kan invullen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij iTunes. Ook is de Safari-extensie nu ingebouwd in de app zelf. En door rechtstreekse integratie van de ‘Have I Been Pwned?’-database kun je in de WatchTower-functie meteen zien of het tijd is om je wachtwoorden aan te passen.

AgileBits geeft klanten die al maandelijks betalen voor de app gratis de mogelijkheid om te upgraden. Anderen zullen opnieuw moeten betalen voor de app. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen die 1Password 6 via de AgileBits-website hebben gekocht. De app kost tijdelijk $50 en zal later terug gaan naar de normale prijs van $65. Dit kan voor mensen die van plan zijn langere tijd de app te gebruiken een goedkopere optie zijn dan elke maand een klein bedrag betalen.

1Password 7 voor Mac

1Password 7 voor Mac heeft een nieuw lettertype met de naam Courier Prime Bits, die al eerder te proberen was in de 1Password 7 beta van afgelopen maart.

1Password minivenster

Ook handig is het nieuwe minivenster, waarmee je je wachtwoord kunt raadplegen zonder dat je hele scherm in beslag wordt genomen door de app. In het verleden was dit een snelkoppeling voor de menubalk, maar nu is het venster losgetrokken van de balk en kun je het overal op je desktop plaatsen. Je kunt het minivenster nog steeds activeren via de snelkoppeling in de menubalk. 1Password mini geeft automatisch suggesties voor items die op een webpagina te zien zijn. Deze slimme suggesties werken ook in iTunes.

1Password Mac

Met 1Password kun je wachtwoorden en andere vertrouwelijke gegevens beheren. Je kunt sterke en unieke wachtwoorden maken voor elke online dienst en app. Met apps voor iOS, Mac en Safari werkt het op elk Apple-platform, waarbij de wachtwoorden ook onderling worden gesynchroniseerd. De Mac App Store-versie van 1Password (zie hieronder) werkt met maandbetaling, terwijl de versie die je via de website van AgileBits aanschaft met een eenmalige betaling te krijgen is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2018, 9:35
Categorie Mac & macOS
Onderwerp 1password

1Password

1Password is een van de bekendste wachtwoordenapps voor iPhone, iPad en Mac. De app wordt gemaakt door AgileBits en loopt vaak voorop met nieuwe functies. Met 1Password kun je wachtwoorden, creditcardnummers en andere vertrouwelijke informatie veilig opslaan. Hieronder zie je onze belangrijkste artikelen over 1Password.

1Password

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.