Simyo nieuwe bundels

Simyo geeft extra data bij je internetbundel

Doe Je Ding Deals

Provider Simyo kondigt vandaag nieuwe internetbundels aan, waarbij je tijdelijk extra data krijgt. Alle bundels behouden dezelfde prijs, maar je krijgt meer data om tijdens de feestdagen extra veel whatsappjes en foto's te kunnen versturen.

Simyo Doe Je Ding Deals

Simyo heeft momenteel de Doe Je Ding Deals. Dit is een tijdelijke actie, waarbij je extra data krijgt. De actie geldt tot en met 31 januari en geldt voor de meest gekozen bundels. Hieronder zie je een overzicht van enkele opties, in combinatie met een jaarabonnement:

  • 2000 MB voor €4
  • 5000 MB voor € 10
  • 10 000 MB voor € 16

Als je gebruik maakt van Simyo Compleet, dan wordt de hoeveelheid data dus verdubbeld. Bestaande klanten krijgen een notificatie via Mijn Simyo om je erop te wijzen dat dit een goed moment is om je bundel te wijzigen. Heb je geen behoefte aan meer MB’s? Niets aan de hand, want je bent niet verplicht om je bundel te upgraden.

Nieuwe klanten kunnen ook overstappen naar Simyo en dan meteen profiteren van het feit dat je momenteel als nieuwe klant geen aansluitkosten betaalt, als je gebruik maakt van de Vriendendeal. Als je vrienden uitnodigt om ook Simyo-beller te worden krijg je extra voordeel.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN en is al 15 keer door de Consumentenbond meermaals uitgeroepen tot beste telecomprovider. Je bent baas in eigen bundel, want je kunt elke maand je gratis bundel aanpassen. Verder vindt Simyo dat je gewoon je ding moet kunnen doen, of dat nu bellen, gamen of appen is.


Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2018, 14:49