iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 13 september 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 13 september? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het grote evenement is achter de rug en we weten nu hoe de iPhone line-up voor 2018 eruit ziet. We gingen daarom wat dieper in op belangrijke wetenswaardigheden, zoals wat er nieuw is aan de iPhone 2018 camera. En hoe zit dat nou met de iPhone 2018 en dualsim? Apple heeft het aangekondigd, maar heb je er ook iets aan in Nederland en België? Verder hebben we vandaag vooral besteed aan het schrijven van allerlei artikelen om veelgestelde vragen te beantwoorden. Hoe zit het bijvoorbeeld met de nieuwe wijzerplaten op de Apple Watch en wat is nou eigenlijk het verschil tussen de iPhone XR en iPhone XS? Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Meerdere foto’s delen in Inbox. Lees ook ons eerdere artikel over het stoppen van Inbox, eerder vandaag.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ondersteuning voor 32-bit toestellen weggehaald.
  • NOS (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV, iOS 13.0+) - Bewaar artikelen met het bladwijzericoon bovenin het artikel. Wijzig de lettergrootte of schakel donker thema in.
  • Google Foto's (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.4+) - Video’s die je opent worden sneller geladen.
  • Documents: Files, PDF, Browser (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.2+) - Nu met ondersteuning voor SMB v2, zodat je supersnel bestanden kunt delen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.