iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 24 februari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 24 februari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logo
Kunnen we straks ook op de Mac met Apple’s Siri praten? Nieuwe geruchten vandaag wijzen erop dat dit nog voor het einde van dit jaar mogelijk wordt. Hoe staat het er ondertussen voor met de zaak tussen Apple en de FBI, en wat gebeurde er allemaal op het gebied van apps, tips en accessoires? Je krijgt antwoord op al deze prangende vragen in de iCulture Vandaag, het dagoverzicht van woensdag 24 februari 2016.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps

Accessoires

  • Op zoek naar een iPod Shuffle met Spotify? De Mighty komt er het dichtst bij in de buurt.
  • Het Smart Keyboard van de iPad Pro heeft een update gekregen, zodat hij een betere verbinding met de iPad Pro kan maken.

iCulture Deals

Meer vandaag

PostNL pakketjes versturen
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • PostNL (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - PostNL toont een naam en adres voor een antwoordnummer en laat je vanuit notificaties de nieuwe bezorgtijd of plaats kiezen.
  • Eve for Matter & HomeKit (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.1+) - De app van Elgato Eve heeft nu timers voor het automatisch activeren van scènes.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Inbox By Gmail heeft iPad Pro-ondersteuning aan de app toegevoegd.
  • Todoist: To-do lijst & planner (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Todoist heeft het uiterlijk van de app vernieuwd en weer helemaal klaar gemaakt voor 2016.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.