iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 10 februari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 10 februari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logo Publieke betatesters kunnen vanaf vandaag aan de slag met nieuwe versies van iOS 9.3 en OS X 10.11.4, maar er was ook genoeg ander Apple-nieuws. Zo blijken tientallen Mac-apps kwetsbaar voor malware dankzij Sparkle, en bespreken we weer de nodige nieuwe apps en tips op iCulture. Lees het allemaal nog eens op je gemakje terug in de iCulture Vandaag van woensdag 10 februari 2016.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Awake-alarm-klok Deze apps en updates wilden we je niet onthouden

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Awake is een spirituele alarmklok met een prachtig uiterlijk.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - UP by Jawbone voegt een nieuwe badge toe en verbetert de filters om de app makkelijker te bekijken.
  • Parool.nl Mobile (gratis, iPhone, iOS 7.0+) - Parool past het uiterlijk aan, zodat het aansluit bij het nieuwe ontwerp van de website.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.