iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 14 oktober 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 13 oktober? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoGisteren werden de nieuwe iMacs en accessoires aangekondigd en vandaag gaan we daar vrolijk mee verder. Wist je bijvoorbeeld dat de Fusion Drive enigszins aangepast is en dat de Magic Mouse 2 anders klinkt dan zijn voorganger? Ander nieuws vandaag: de Rabobank heeft dé nieuwe versie van zijn iOS-app uitgebracht en een iPhone met Siri is op afstand te kraken.

Tips, uitleg en opinie

Nieuws

Apps

Accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

RTL XL Premium afsluiten.
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • NU.nl (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De Nu.nl-app is bijgewerkt en voegt het voetbalspel MijnTeam toe aan de app. Ook problemen met oudere toestellen zijn opgelost.
  • RTL XL (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - RTL XL werkt nu ook met Picture in Picture op de iPad, maar vereist wel een betaald RTL XL Premium-account.
  • tado° (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - tadoº werkt nu beter met verschillende afstandsbedieningen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Hou je van arcade-achtige games? Probeer dan de nieuwe game Blitz Blotz.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Gek op de Minions? Ga nu met ze op vakantie in de gratis game Minions Paradise.
  • Skype voor Bedrijven (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Skype voor Bedrijven is nu te downloaden als een universele app voor iPhone en iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.