iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 9 juni 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 9 juni 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag is de laatste dag van WWDC en dat betekent dat we de laatste workshops en sessies op de voet hebben gevolgd. Zo was er een sessie over de nieuwe foto- en videoformaten HEIF en HEVC, zodat we een uitgebreide uitleg konden geven wat het straks voor jou gaat betekenen. Ook hebben we uitleg over 3 nieuwe AirPods-functies die eraan komen, en lebben we uit waarom je batterij sneller leeg gaat als je de iOS 11 beta hebt geïnstalleerd. Zoek je nog een mooie game voor dit weekend, dan kunnen we Monument Valley 2 van harte aanbevelen: deze prachtig uitgevoerde game is de opvolger van de met prijzen overladen originele game Monument Valley. Zeker de moeite waard! Dat en nog veel meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

NS Reisplanner Xtra 5 met nieuwe schermen.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • GarageBand (gratis, macOS, 10.13.6+) - Nu met Touch Bar-ondersteuning en meerdere virtuele drummers.
  • NS (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - De vernieuwde versie 5.0 van NS Reisplanner bevatte nogal wat bugs: lege schermen, geen backbutton, knoppen die niet werken, sliders doen het niet… in deze bugfix-update probeert NS er een aantal op te lossen.
  • Rayman Adventures (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 9.0+) - Draai aan het Fiesta Wheel voor extra uitdagingen.
  • ANWB Wegenwacht Pechhulp app (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - Het is nu mogelijk om pech te melden, zonder dat je gebeld hoeft te worden. Ook herkent ANWB nu automatisch als je in het buitenland bent.
  • Slack (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.1+) - Bellen met Slack via Bluetooth.
  • Dots: A Game About Connecting (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Drie nieuwe thema’s, gebaseerd op de werelden van Two Dots.
  • adidas Training by Runtastic (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Een nieuwe Workout Creator, bepaal zelf de duur en spiergroepen die je wilt trainen en ga van start.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.