iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 28 juli 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 28 juli 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOp deze laatste vrijdag in juli schreven we over problemen met T-Mobile in het buitenland, want veel abonnees hebben last van traag internet op vakantie. Wat is hier aan de hand? Apple heeft vandaag ook een nieuwe video naar buiten gebracht, waarin ze laten zien hoe ze een enorm bos willen beheren. Ook vroegen we jullie naar de toekomst van de iPod touch: heeft het nog zin om dit model in het assortiment te houden, nu de iPod shuffle en nano verdwenen zijn? De Nokia-producten zijn gelukkig wel weer terug in de Apple Store, waaronder de slimme thermostaat en weegschaal. En speciaal voor het weekend: we laten je zien hoe je Niet Storen op de Mac razendsnel inschakelt. Dat en nog veel meer in deze laatste iCulture Vandaag van deze week. Fijn weekend!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

iConnectHue met Hue Dimmer.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Mijn Telfort (gratis, iPhone, iOS 8.0+) - In Mijn Telfort vind je nu ook de facturen van je Thuis-abonnement.
  • iConnectHue for Philips Hue (€5,99, iPhone/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - iConnectHue werkt nu ook met kamers en heeft een nieuwe interface.
  • Google Nieuws (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Google Play Kiosk heeft een nieuwe widget met het topnieuws van de dag.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.