iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 30 november 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 30 november? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDeze laatste dag van november bracht weer enkele nieuwe geruchten, apps en accessoires. Ben je een fan van rood, dan is er goed nieuws. Heb je een hekel aan katten, dan is er ook voor jou een geschikte app. Nieuwe schoenen nodig? Dan hebben wij wellicht de oplossing. Wil je een nieuwe MacBook Air kopen? Dan kun je beter even wachten. Lees dit alles en nog veel meer in deze iCulture Vandaag.

Nieuws

Apps

  • Met Snaptimals fotografeer je wilde dieren in hun natuurlijke omgeving.
  • Ga je op wintersport? Met Snowboard Party 2 bereid je je voor op wilde pistes.

Accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • The Whispered World Special Edition (€5,49, iPad, iOS 6.1+) - Daedalic, een mythisch avontuur, is nu ook beschikbaar voor de iPad.
  • Cat Crisis: Arcade Shooter (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 6.0+) - Intelligente katten hebben de wereld overgenomen! Neem het tegen ze op, ook op de Apple Watch.
  • Dumb Ways to Die 2: The Games (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Dump Ways to Die 2 heeft een update gekregen met vele nieuwe levels en minigames.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2015, 22:01
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.