Snapimals voor iOS.

Snapimals: fotografeer wilde dieren in hun natuurlijke omgeving

Snapimals is een nieuwe game voor iOS waarin je wilde dieren met een camera moet vastleggen. De game doet erg denken aan Pokémon Snap en heeft een leuke cartoony look.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Snapimals voor iOS.
Ken je de cult-klassieker Pokémon Snap op de Nintendo 64? In die game was het de bedoeling om zoveel mogelijk Pokémon op de gevoelige plaat vast te leggen in hun natuurlijke omgeving. Snapimals voor iOS doet precies hetzelfde, maar dan met gewone wilde dieren.

Snapimals: dieren fotograferen in de jungle

In de game ga je op jacht op wilde dieren. Niet met een zwaar geladen jachtgeweer, maar met je fotocamera gevuld met de nodige fotorolletjes. In de game wordt je automatisch geleid langs mooie locaties middenin bijvoorbeeld de jungle. Het is aan jou om de dieren die je daar tegenkomt mooi op de foto te zetten, waar je vervolgens op beoordeeld wordt.

Het leuke aan Snapimals is dat je de locaties meerdere keren af moet gaan, omdat je dan weer nieuwe dieren tegenkomt. Ook de al gespotte dieren vind je terug in nieuwe houdingen en andere gedragingen, waardoor het leuk is om de dieren in de juiste pose vast te leggen en daarmee nieuwe content te ontgrendelen.

Snapimals voor iOS.

De foto’s worden gebruikt om tentoon te stellen in een heus museum. Dit museum moet je zelf bouwen en uitbreiden, waardoor je extra bezoekers trekt. Je bestuurt de camera met het touchscreen en voor mensen met een iPhone 6s en iPhone 6s Plus is er goed nieuws: met 3D Touch kun je eenvoudig inzoomen. De app is gratis te downloaden voor zowel de iPhone als iPad en tegen betaling krijg je sneller toegang tot bepaalde onderdelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2015, 13:50
Categorie Apps
Onderwerpen dieren, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.