iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 26 oktober 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 23 oktober? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logo
Vanaf vandaag kun je eindelijk de nieuwste Apple TV bestellen, zodat je hem nog deze week in huis hebt. Ook is er vandaag nieuws over Apple Pay in Nederland en heeft Apple Jamie Foxx weer ingehuurd voor enkele iPhone-reclames. Als klap op de vuurpijl kun je je alvast klaarmaken voor Halloween met enkele apps. Dat en nog veel meer in iCulture Vandaag van deze nieuwe werkweek.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps

Accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

In Object 17 beantwoord je vragen van een vreemdeling.
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nog net voordat Halloween begint is de game Pumpkin Blaster geüpdatet met een nieuwe deel-opties.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Jump Up – Halloween Edition is een leuk spelletje waarbij je zo hoog mogelijk moet springen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - In Object 17 moet je een vreemdeling helpen ontsnappen door antwoorden te geven op zijn vragen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ben je een echte lezer? Met de app Quotle laat je je iPhone een boek scannen op interessante quotes die je met vrienden kunt delen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.