iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 2 oktober 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 2 oktober 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe beginnen de week rustig met enkele interessante nieuwtjes en handige tips. Ken je het schandaal rondom de FBI-hack nog? Een rechter heeft geoordeeld dat de FBI de details niet hoeft te onthullen, waardoor we dus nog niet precies weten hoe de FBI de iPhone 5c heeft kunnen hacken. Ook Stoptober is begonnen en met de Stoptober-app word je het hele jaar aangemoedigd om de sigaret neer te leggen. Daarnaast leggen we uit hoe je Optimaliseer opslag gebruikt, zodat je opslagruimte niet ingenomen wordt door muziek waar je niet meer naar luistert. En voor MacBook-eigenaren goed om te weten: het reparatieprogramma voor schermvlekken op de MacBook loopt bijna af. Maak dus snel een afspraak voor het te laat is! Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Heb je muziek opgeslagen maar is je opslag vol? Met de functie Optimaliseer opslag krijg je vanzelf weer ruimte terug!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • bunq (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.3+) - De bunq-app werkt nu goed met iOS 11.
  • Moneybird (gratis, iPhone, iOS 11.0+) - Moneybird heeft 1Password-ondersteuning om makkelijker in te loggen.
  • NPO Radio 1 – Nieuws & Sport (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - De NPO Radio 1-app is geschikt voor iOS 11 en werkt met Chromecast.
  • NPO Radio 2 (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - De NPO Radio 2-app is geschikt voor iOS 11 en werkt met Chromecast.
  • NPO 3FM - LAAT JE HOREN (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - De NPO 3FM-app is geschikt voor iOS 11 en werkt met Chromecast.
  • NPO Radio 4 – Klassieke muziek (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Verrassend: ook de NPO Radio 4-app heeft dezelfde verbeteringen.
  • NPO Radio 5 (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Om het rijtje af te maken, geldt dit ook voor NPO Radio 5.
  • Dumpert (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 10.0+) - Ook de Dumpert-app is klaar voor iOS 11. Ook kun je je favorieten instellen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.