iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 26 juni 2014

Vandaag op iCulture: we vergelijken Google Fit, Android Auto en Android TV met Apple's tegenhangers, Apple Store Den Haag stapje dichterbij de opening, een nieuwe 16 GB iPod touch, Apple werkt aan slimme apparaten voor in huis en nog veel meer!

iPod touch 16GBGa er maar eens even voor zitten, want we hadden nogal wat vandaag. Zo vergelijken we de aankondigingen over gezondheid, auto’s en televisie die Google gisteren deed met Apple’s tegenhangers HealthKit, CarPlay en de Apple TV. Ook introduceerde Apple enigszins onverwacht een nieuwe 16 GB iPod touch met camera, is de Apple Store in Den Haag weer een stapje dichterbij de opening en werkt Apple zelf ook aan slimme apparaten voor in huis. En enkele grote updates voor apps: muziek-app SoundCloud oogt totaal anders en ook iOS-browser Opera Mini heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Lees snel verder voor de rest!

Alleen op iCulture

Nieuws

Apps

Onze rubrieken

  • In de iCulture speelt bouwen we onze eigen 3D-wereld in het nieuwe Supernauts, toegankelijker dan Minecraft.
  • In iCulture Deals hebben we onder meer een Bluetooth sport hoofdtelefoon voor maar 20 euro en veel apps zoals het handige iTV Shows 3 om bij te houden welke series je kijkt.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Recordium iPhone iPad

  • Een van de beste audio-opname apps op iPhone en iPad is Recordium (€4,49, afgebeeld) en die kreeg vandaag een forse update. Het design is iets opgeruimd, er is iCloud synchronisatie zodat je niet meer zelf in de weer hoeft met je backups en je kan audiobestanden mét je annotaties erbij exporteren. Recordium heeft daarvoor ‘een code ontwikkeld’ waarmee je geluidsbestanden met beeld en notities kan afspelen op Windows, Mac en Android. Verder kan je bladwijzers zetten met je EarPods en is er een optie om de iPhone of iPad wakker te houden tijdens het opnemen. Netjes!
  • Heb jij al genoeg van zo lang als je kan balletjes overgieten van het ene naar het andere kopje? iCulture speelt-redacteur Bart wel. Zoniet: 100 Balls (gratis) heeft een flinke update gekregen die een Challenge modus brengt met liefst 30 speelvelden.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.