iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 19 november 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 19 november? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logo
Vandaag was er weer nieuws over de Apple Watch 2, want Apple is gesprek met extra leveranciers. Ook is de nieuwe Apple Pencil uit elkaar gehaald en heeft de kleinste moederbord ooit. Verder waren er vandaag enkele updates voor Google-apps en heeft de handige mail-app Spark een welkome toevoeging gekregen. Dat en meer in een nieuwe iCulture Vandaag!

Tips en uitleg

Nieuws

Apps

Accessoires

  • De populaire Kickstarter-koelbox Coolest Cooler is flink in de problemen gekomen. Hij is niet te leveren aan Kickstarter-klanten, maar wordt nu verkocht via Amazon.
  • De Kapture is een opname-apparaat die je draagt als een Apple Watch en kost omgerekend zo’n €120.

iCulture Deals

Meer vandaag

iPhone 6 ING bankieren 2
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • KAYAK: Tickets, Hotels, Auto's (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV, iOS 12.3+) - De KAYAK-app voor zoeken naar vluchten, hotels en auto’s is flink geüpdatet met onder andere een Apple Watch-app.
  • bol.com (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Bol.com heeft ons verblijd, want de app is met 3D Touch uitgebreid
  • Cartoon Survivor - Jurassic Adventure Runner (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 7.0+) - Cartoon Survivor is uitgebreid met zes nieuwe levels, zes nieuwe vijanden en acht nieuwe kostuums in wintersetting.
  • ING Bankieren (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.4+) - In de Mobiel Bankieren-app van ING is het nu mogelijk om onterechte incasso’s te storneren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De app is geüpdatet voor iOS 9 met zoeken in Spotlight en de in-app Safari-browser.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.