yosemite preview

OS X Yosemite publieke beta 3 nu te downloaden

Apple heeft beta 3 van OS X Yosemite beschikbaar gesteld van de publieke OS X Yosemite beta. In de update lost Apple problemen op.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

yosemite previewApple heeft de derde publieke beta van OS X Yosemite beschikbaar gesteld. De update is voor betagebruikers te downloaden vanuit de App Store van Yosemite, net als bij andere OS X-updates. Tegelijk bracht Apple ook de OS X Yosemite Developer Preview 8 uit, die speciaal voor ontwikkelaars is bedoeld. Deze beta is te downloaden uit de Mac App Store.

Apple biedt al langer beta’s van nog niet uitgebrachte, grote OS X-updates, maar tot nu toe waren deze beta’s beperkt tot ontwikkelaars en goedgekeurde testers. Met Yosemite koos Apple voor een nieuwe tactiek: een openbare beta. Deze is toegankelijk voor een grote groep OS X-gebruikers, ongeacht of ze ontwikkelaar zijn of niet. Apple kan op deze manier ineens een OS X-update testen met een gigantische gebruikerspoel. Uiteraard loop je bij het installeren van deze beta dezelfde risico’s als bij andere betasoftware. Reken dus op mogelijk niet werkende apps, crashes en andere potentiële problemen.

OS X Yosemite is een grote update voor de Mac. Apple introduceert niet alleen nieuwe functies, maar ook een compleet vernieuwd ontwerp dat aansluit op iOS. Daarnaast werkt de Mac beter dan ooit samen met je iPhone en iPad met behulp van Continuity en Handoff.

De publieke versie van OS X Yosemite komt in het najaar van 2014 uit. Volgens geruchten staat de grote update gepland voor oktober.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2014, 22:51
Categorie Mac & macOS
Onderwerp yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.