iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 26 juli 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 26 juli 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag is het weer tijd voor de nieuwe kwartaalcijfers van Apple. Hoe hebben de iPhone en iPad het deze keer gepresteerd? Verder is er een nieuwe update voor WhatsApp met grotere emoji, heeft de Rabo Bankieren-app nu een Apple Watch-versie en is Google Maps bijgewerkt met nieuwe kaarten. En wat gaat er in Safari in iOS 10 veranderen op het gebied van video’s? Je leest het in deze nieuw bomvolle editie van de iCulture Vandaag, ons eigen dagoverzicht.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

viber-iphone-chat-bellen

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Viber Messenger (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Viber laat je nu stickerpakketten delen, verwijderen en een preview van bekijken.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Zagat was ooit een veelgebruikte dienst om restaurants te vinden. Na de overname door Google viel alles stil, maar nu hebben ze eindelijk een vernieuwde app uitgebracht. Voorlopig alleen in de Amerikaanse App Store.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2016, 22:29
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.