iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 9 april 2015

Vandaag lees je in de iCulture Vandaag over onder andere een Touch ID-bug in iOS 8.3 en dat Siri en iMessage ook zonder iPhone werken op de Apple Watch.

iCulture Vandaag logoOok vandaag hebben we in de iCulture Vandaag al het nieuws van de dag weer overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Zo lees je onder andere dat Apple de Siri-website heeft uitgebreid met voorbeelden, nadat we sinds gisteren officieel Nederlands kunnen praten tegen Siri. Verder bespreken we een Touch ID-bug in iOS 8.3 en dat Siri en iMessage ook zonder iPhone werken op de Apple Watch.

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Ook vandaag staat de iCulture Deals weer vol met afgeprijsde apps, games, accessoires en meer.

Meer vandaag

Apps en updates die leuk genoeg zijn om nog even te noemen.

    Vimeo screenshot iphone
  • Vimeo (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 16.0+) - Ook zonder Vimeo-account kun je nu video’s bekijken en is het mogelijk om te streamen naar een Chromecast.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Bekijk welke apps je Twitter-vrienden op hun iconen-scherm hebben staan.
  • iTranslate Voice (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 10.3+) - Je kunt vaak gebruikte zinnen, uitdrukking en vragen in een vreemde taal nu ook bewaren in de app.
  • Product Hunt (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.4+) - Volg nu ook vrienden en zoek naar producten terwijl je op de hoogte blijft van de nieuwste tech-apps, websites en projecten.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Race nu tegen vrienden met ieder een eigen iPad in de nieuwe Party Mode.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.