iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 3 juli 2015

In de iCulture Vandaag van 3 juli onder meer uitleg over gezinsdeling bij Apple Music, cache-gebruik als je muziek streamt en bevestiging van eerdere iPhone 6s-geruchten.

iCulture Vandaag logoHet was een snikhete dag in Nederland en België, maar op de iCulture-redactie hielden we het (dankzij airco) lekker koel. We hadden vandaag weer een hoop leuke tips voor Apple Music, zoals het volgen van curators, het instellen van een gezinsabonnement en het delen van afspeellijsten met vrienden. Maar ook was er minder leuk nieuws: die gezinsabonnementen werken nog niet zo goed en bij het streamen van muziek kan er veel opslagruimten worden opgeslokt door caching. Verder nieuws over de iPhone 6s, de Tour de France en OS X op de iPad.

Nieuws

Apps

Tips en uitleg

iCulture Deals

  • Een nieuwe dag, een nieuwe iCulture Deals. Vandaag met vooral veel gave games zodat je je weekend knallend en racend door komt. Neem snel een kijkje.

adventures-of-pip-screenshot

Meer vandaag

dots-game-designerDeze apps en updates waren te leuk om te laten schieten:

  • Dots: A Game About Connecting (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Nieuwe thema’s, nieuwe kleuren en lekkere nieuwe muziekjes.
  • Adventures of Pip (€6,99, iPhone/iPad, iOS 7.1+) - Mooi uitgevoerde avonturengame in retro-stijl. Zie foto hierboven.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nu met notificaties voor Quoted Tweets en langere DM-berichten. Dat laatste is al ingeschakeld, maar wordt pas mogelijk zodra Twitter het in de toekomst gaat vrijgeven.
  • RockMyRun - Workout Music (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 9.0+) - Een hardloop-app waarbij je op passende muziek kunt hardlopen. Wel wat prijzig door de in-app aankopen.
  • Angry Birds Space (gratis, iPhone + IAP, iOS 8.0+) - Diverse Angry Birds-games hebben een update gekregen, waaronder deze.
  • Angry Birds Go! (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 8.0+) - En deze.
  • HeyLets (gratis, iPhone, iOS 7.0+) - Hee, laten we wat leuke dingen gaan doen! Met deze app.
  • LEGO® Batman: Beyond Gotham (€5,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Het bekende recept, maar daarom niet minder vermakelijk.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2015, 22:11
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.