iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: heb jij iOS 7 al geïnstalleerd?

Apple heeft iOS 7 uitgebracht. Wij zijn benieuwd: heb jij de update al geïnstalleerd?
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iOS 7 komt in september 2013Gisteravond bracht Apple dan toch eindelijk iOS 7 uit, wat betekent dat alle ondersteunde iDevices de nieuwe software-update kunnen installeren. Of iedereen dat ook gelijk deed, blijft echter een tweede vraag. Na het verschijnen van nieuwe iOS-versies horen we vaak dat een groot deel al is overgestapt. We zijn daarom reuze benieuwd: hoeveel lezers van iCulture hebben tot nu toe iOS 7 geïnstalleerd? Een vraag die we hopen te beantwoorden in deze nieuwe peiling.

Het was ons wel duidelijk dat er door veel mensen op iOS 7 werd gewacht. Op het officiële aankondigingsartikel en de bericht ter voorbereiding werd immens veel gereageerd. Niet gek, want met een compleet nieuw ontwerp is dit de meest spraakmakende iOS-versie die ooit is verschenen. In ons iOS 7-dossier lees je wat er allemaal is veranderd. Weet je niet wat je moet doen voordat je de update installeert? We hebben eerder een uitgebreide handleiding gepubliceerd.

Uiteraard willen we niet alleen weten of je de update wel of niet hebt geïnstalleerd. We zijn ook benieuwd naar de motivatie achter je keuze. Heb je simpelweg nog geen kans gehad maar wil je iOS 7 wel installeren? Wacht je op een latere iOS 7-versie om zo potentiële bugs te voorkomen? Of heb je gewoonweg geen interesse in de vernieuwde interface?


Poll niet zichtbaar? Via deze link wel!

Overigens zijn we reuze benieuwd naar de eerste ervaringen van iedereen die iOS 7 geïnstalleerd heeft. Zijn jullie razend enthousiast? Of missen jullie na een paar uur gebruik alweer iOS 6? Laat het ons vooral weten in de reacties.

Later vandaag de resultaten

Je kunt tot vanavond je stem uitbrengen. Da zullen we in een apart artikel de resultaten uitgebreid analyseren, en concluderen in hoeverre iCulture-lezers nu al zijn overgestapt op iOS 7.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 12:22
Categorieën Achtergrond, iOS
Onderwerpen firmware, iculture peilt, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.