iculture-layout

Hoera, iCulture is genomineerd voor Website van het Jaar 2015!

iCulture is genomineerd voor Website van het Jaar 2015 in de categorie 'Nieuws en Informatie'. Een prachtige erkenning voor onze community! Daar zijn we apetrots op, dus steun ons binnenkort door te stemmen!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het moest er eens van komen: iCulture is dit jaar voor het eerst genomineerd voor de titel Website van het Jaar 2015! We strijden in de categorie ‘Nieuws & Informatie’ tegen de gedoodverfde winnaar van vorig jaar, Tweakers. Vanaf 28 september tot en met 6 november kun je je stem uitbrengen op je favoriete website en we hopen natuurlijk dat jullie massaal voor iCulture zullen stemmen. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke Website van het Jaar Awardshow op 26 november.

Update: Het stemmen kan beginnen!

Stem op iCulture in de categorie ‘Nieuws en informatie’

iculture-layout

Website van het Jaar oproep
Klik op de afbeelding om gelijk je stem uit te brengen!

Bij de Website van het Jaar draait het om een verkiezing van de beste en populairste websites van 2015. Je kunt in 24 categorieën je favoriet beoordelen op onder andere inhoud, navigatie en design. In elke categorie zijn er twee prijzen te winnen, voor de beste en populairste website. Natuurlijk hopen we op beide punten goed te scoren en daar hebben we binnenkort jouw hulp bij nodig!

Ben je enthousiast over onze (vernieuwde) website die we sinds het nieuwe design constant verbeteren en tweaken, met bijvoorbeeld een sterk verbeterde zoekfunctie en nieuwe layout-opties, dan hopen we natuurlijk op jouw steun.

website-van-het-jaar-2015-nieuws-informatie

Je kunt ook nog leuke prijzen winnen als je je stem uitbrengt, zoals een (jawel!) Samsung-televisie, de Apple Watch Sport en een fraaie koptelefoon. En uiteraard zullen we jullie vanaf 28 september nogmaals oproepen om je daadwerkelijke stem uit te brengen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2015, 13:10
Categorie Achtergrond
Onderwerpen #wvhj2015, iculture

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.