iCulture Peilt

Doe mee aan het grote iCulture lezersonderzoek en win een Apple Watch Sport!

Jouw mening telt! Doe mee aan het iCulture lezersonderzoek en maak kans op een gloednieuwe Apple Watch Sport!
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

Lezersonderzoek-banner-featured

Dagelijks brengen we je bij iCulture het laatste Apple-nieuws, appbesprekingen en tips om meer uit je iPhone, iPad of Mac te halen. Tegelijkertijd zijn we ook achter de schermen voortdurend bezig om iCulture verder te verbeteren. Dankzij de feedback die we regelmatig van jullie krijgen, weten we wat jullie belangrijk vinden. Maar we willen nog een stap verder gaan en een bredere groep iCulture-bezoekers de mogelijkheid geven om te laten weten wat je van iCulture vindt, hoe we iCulture nog verder kunnen verbeteren en hoe we jou nog beter kunnen helpen om meer uit je Apple-producten te halen. Doe daarom mee aan ons lezersonderzoek!


Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Elke mening wordt gewaardeerd, ook als je niet dagelijks iCulture bezoekt. Wel verwachten we dat je minimaal een Apple-product gebruikt 🙂

Win een Apple Watch Sport en andere mooie prijzen!

Apple Watch Sport aluminium/witMet het invullen van de vragenlijst help je niet alleen ons, maar maak je ook zelf kans om iets te winnen. Om je te bedanken voor je tijd en moeite verloten we namelijk onder alle deelnemers een gloednieuwe Apple Watch Sport! En die kun je ook al heel snel in huis hebben, want hij is al onderweg!
Daarnaast hebben we nog tientallen kleinere prijzen die we weggeven, zoals een Belkin Thunderstorm iPad-hoes met ingebouwde speakers, een SurfacePad-hoesje voor de iPhone, een Bamboo Stylus, een lederen Adidas hoesje en diverse andere hoesjes en speakers voor onderweg. Reden genoeg dus om mee te doen! Je helpt ons er enorm mee en je maakt ook nog kans op die vette hoofdprijs!

De winnaar van de Apple Watch Sport en de andere prijzen maken we na afronding van het lezersonderzoek bekend. We hebben hier nog geen exacte datum en tijd voor bepaald, maar sowieso pas na 6 mei als de enquête is gesloten. Blijf iCulture dus in de gaten houden!


Let op iPhone-bezitters!
Aangezien we helaas geen invloed hebben op de mobiele weergave van de vragenlijst, raden we je aan de enquête in te vullen via desktop of iPad. We beseffen dat dat gek is bij een site voor én door iPhone-enthousiastelingen, maar sommige vragen zijn simpelweg te breed voor het iPhone-scherm 🙁 Een mogelijke tip is om in Safari/Chrome de optie ‘Desktopsite opvragen’ te kiezen. Dat werkt beter.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

52 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.