iCloud-problemen verholpen, opgevolgd door onleesbare e-mails

De iCloud-storing zou inmiddels zijn verholpen, maar een aantal mensen heeft nog steeds last van problemen in iCloud Mail. Mailboxen zouden volstaan met lege berichten van 12/31/69.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iCloud storingOp woensdag 12 september bleek 1,1 procent van de gebruikers last te hebben van een iCloud storing. Dit werd aangegeven op de statuspagina van iCloud. Inmiddels lijkt het probleem weer opgelost: volgens Apple werkt de gehele cloud-dienst weer naar behoren. 9to5Mac meldt echter dat verschillende gebruikers van iCloud Mail last hebben van verstoorde e-mails. Zo ziet een gebruiker e-mails die allemaal afkomstig zijn van 12/31/69, zonder bijgevoegde onderwerpregel. De inhoud van de e-mails is onleesbaar.

iCloud mail storingHet is lastig om te bepalen hoeveel mensen last hebben van de hierboven beschreven problemen. Het probleem komt in ieder geval voor bij mensen die werden getroffen door de iCloud-storing van afgelopen week, maar dit betekent niet per se dat iedereen die hiervoor problemen ondervond wordt geteisterd door onleesbare e-mails van 12/31/69.

Op Allestoringen is het aantal meldingen over de iCloud-storing de afgelopen 24 uur flink afgenomen. Toen de storing op woensdag 12 september voor het eerst plaatsvond, meette de site een groot aantal meldingen op twee verschillende momenten.

Wil je meer weten over iCloud storingen en hoe je de status van iCloud-diensten opvraagt? Lees dan onderstaande tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2017, 9:17
Categorie Diensten
Onderwerpen e-mail, storing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.