hypersquare

Hyper Square is Apple’s gratis app van de week

Als de App Store een waarschuwing voor vierkante ogen zou hebben, dan zou Hyper Square hem krijgen. Deze verslavende puzzelgame is nu een week lang gratis te downloaden.

Hyper Square is de gratis app van de weekApple is op dreef met het gratis aanbieden van stijlvolle puzzelgames. Vorige week kwam Magnetized voorbij, en de komende zeven dagen staat Hyper Square in de spotlights als gratis app van de week.

In tegenstelling tot Magnetized ligt het tempo in Hyper Square echter een heel stuk hoger, wat het bepaald geen spelletje maakt dat je speelt om even tot rust te komen.

Flitsende kleuren en blokjes

Terwijl felle kleuren en animaties heen en weer flitsen op je scherm, is het aan jou om blokjes in vakjes te schuiven, voordat een rode lijn de onderkant van je scherm bereikt. Dit klinkt saaier dan het in werkelijkheid is, omdat het tempo razendsnel opgevoerd wordt.

Hyper Square screenshot

Geleidelijk verschijnen er ook nieuwe soorten blokken, waarbij je een andere handeling moet uitvoeren om ze van je scherm te laten verdwijnen. Met twee vingers een vierkant uitvergroten bijvoorbeeld, terwijl je daarnaast nog steeds andere blokjes in passende vakken duwt.

Een goede test voor je reflexen dus, en dankzij de sterke soundtrack is het aan te raden om tijdens het spelen een koptelefoon op te zetten. Hyper Square kost normaal gesproken €1,99 en is nu een week lang gratis uit de App Store te plukken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2015, 12:59
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.