Hybrid-Case

De Hybrid Power Case wil je iPhone 6 beschermen, opladen en beter laten klinken

De Hybrid Power Case wil je iPhone 6 beschermen, opladen en rechtop laten staan dankzij een ingebouwde standaard. Het Indiegogoproject is nu al een hit.

Hybrid-Case

iPhone cases zijn er in alle soorten en maten. De ene beschermt je iPhone, de ander bevat een externe accu en weer een ander model heeft een uitklapbaar standaardje. Je raadt het al: de Hybrid Power Case wil de ultieme iPhone 6 case worden door al deze functies met elkaar te combineren.

De Hybrid Power Case is hard op weg om de Indiegogohit van het moment te worden. In minder dan twee dagen tijd werd het streefbedrag van $2.000 opgehaald, en met nog 31 dagen te gaan zullen er nog heel wat dollars aan dit bedrag toegevoegd worden.

Hybrid-Power-Case

Accu, bescherming, speaker en standaard

De zwarte case heeft dan ook heel wat om het lijf. Dankzij de dikkere achterkant is je iPhone 6 goed beschermd tegen gevaren van buitenaf, terwijl je camera vrij blijft. Daarnaast kun je op de achterkant een standaard uitklappen waarmee je de iPhone in landschapmodus weg kunt zetten. Handig als je een video wilt kijken.

Ook is er een accu aanwezig die 170% extra batterijduur toevoegt aan je iPhone 6. Deze externe accu moet je iPhone 6 in minder dan twee uur tijd volledig op kunnen laden. De case is met een Lightning kabel op te laden. Een dubbele speaker moet de geluidskwaliteit van je muziek verhogen.

Via de crowdfundingcampagne kun je een Hybrid Power Case met 50 procent korting bestellen voor $45,-. In december 2015 ploft de case op je deurmat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2015, 21:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.