Hum voor iPhone: app voor songwriters op Kickstarter

Kickstarter project Hum is een songwriter app voor de iPhone, waarmee je al jouw ideeën, songteksten en melodieën in éen app bijeen hebt.

HumKickstarter-project Hum zamelt geld in om een iPhone app voor songwriters te ontwikkelen. Met Hum kunnen muzikale iPhone-bezitters al hun ideeën, songteksten en melodieën op een centrale plaats verzamelen. Op die manier staan jouw songteksten niet langer tussen de boodschappenlijstjes bij Notities, en hoef je nooit meer je dictafoon voor ingezongen melodieën en liedjes te gebruiken. Het idee is zo simpel dat je je afvraagt waarom dit er nog niet eerder was.

In Hum mag je beginnen met teksten of melodieën, dat maakt niet uit. Je kunt ervoor kiezen om teksten en muziek samen op te slaan, als een liedje, of apart te houden. Zodra iemand iets opneemt kan hij of zij het liedje een toonsoort, toonhoogte en mood geven. De app heeft een ingebouwde metronoom en tuner, zodat liedjes de juiste toonhoogte en timing krijgen. Het design en de interface zien er alvast strak en helder uit.

Het Kickstarter project is op 24 juni gelanceerd en loopt een maand. Tot nu toe heeft Hum ongeveer twintig procent van de benodigde som geld binnen. Als het lukt om de app te financieren zal Hum naar verwachting binnen twee maanden worden ontwikkeld en daarna in de App Store verschijnen.

Hum songtekstenHum tuning

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2013, 21:20
Categorie Apps
Onderwerpen kickstarter, muziek, muziek maken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.