KPN biedt vanaf vandaag live tv-kijken via iPhone aan

KPN biedt live tv-kijken vanaf vandaag ook op de iPhone aan. Eerder was tv-kijken via iTV Online mogelijk op de iPad, Android-tablets en laptops.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

kpn tvkijkenVanaf vandaag is het mogelijk om bij KPN live televisie te kijken via de iPhone. KPN breidt daarvoor de dienst iTV Online uit van de iPad, Android-tablets en laptops naar de iPhone. Over een week worden ook Android-smartphones ondersteund, maar alleen op modellen die op Android 4.0 en hoger draaien. Bovendien zullen BBC 1 en 2 aan het zenderaanbod worden toegevoegd.

Sinds augustus 2011 was het al mogelijk om live televisiebeelden te kijken op je iPad. In december volgde de mogelijkheid om via een Android-tablet te kijken. KPN biedt de 20 populairste tv-zenders live aan. Onderweg en thuis krijg je toegang tot de elektronische programmagids en kun je door de videotheek thuis bladeren. Ook kun je onderweg opnames plannen en beheren. De live tv-beelden zijn alleen te bekijken als je iPhone verbonden is met een KPN-internetverbinding. Je kunt dus niet op vakantie of op andere plekken buitenshuis tv-kijken, maar in de tuin of in de badkamer heb je voortaan wel livebeelden.

Downloaden: KPN iTV Online (gratis – nog )

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:35
Categorie Providers
Onderwerpen kpn, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.