HandyCase

HandyCase: speciale hoes maakt iPhone en iPad ‘transparant’

De HandyCase voor iPhone en iPad heeft sensoren op de achterkant, die je aanrakingen detecteren. Je iDevice lijkt hierdoor 'transparant'.

HandyCaseHet scherm van de iPhone wordt vanaf de iPhone 6s nog geavanceerder, maar hoe zit het eigenlijk met de achterkant van je iDevice? Daar wil de HandyCase op Kickstarter mee helpen. Deze hoes voor de iPhone of iPad zit vol met sensoren, die zien waar je vingers zich precies bevinden. Hierdoor kun je ondersteunde apps vanaf de achterkant bedienen.

Apps met ondersteuning voor de HandyCase laten zien waar je vingers zich bevinden, waardoor je iPhone of iPad er bijna transparant uitziet. Dat is vooral handig op de iPad: je hoeft niet langer je duimen te gebruiken, maar kunt bewegen met je langere vingers op de achterkant.

De HandyCase wordt aangeboden op Kickstarter aangeboden. Door minstens 99 dollar te doneren krijg je een exemplaar toegestuurd voor de iPhone. Liever een iPad-case? Dan betaal je 139 dollar voor de iPad mini en 149 dollar voor de iPad Air. De makers moeten in totaal 100.000 inzamelen, maar zijn al hard op weg om dit doel te halen. Ze hebben nog tot 23 oktober de tijd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2015, 19:30
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.